Loading...
Nemokamas pristatymas
Į pradinį puslapį| Priedai| Keitimo Ritės| Smok Rpm 2 Pakaitiniai Ritės 0,3 Omo Aps./min 2 Tinklelio Ritės Vape Skystis

Smok Rpm 2 Pakaitiniai Ritės 0,3 Omo Aps./min 2 Tinklelio Ritės Vape Skystis

Modelis: : Z26R8LT426616968

Parastā cena Prasideda nuo: €14.07  €13.40|Sutaupote: 5% nuolaida
powerby cards

Įsigykite 2 Pakaitinių „smok Rpm“ Ritių, Kuriose Yra 0,6 Omo Nuolatinės Srovės Mtl Ritė, 0,16 Omo Tinklelio Ritė Ir Sumontuota Prispaudžiant, Su „mtl“ Arba „dtl“ Parinktimis.

Pod Suderinamumas:
g-priv Pods
ipx80 Pods
nord 4 Pods
nord C Pods
nord X Pods
rpm 85/100 Ankščių
rpm 2 Ankštys
rpm C Ankštys
scar-p3 Ankštys
scar-p5 Ankštys
thallo / Thallo S Ankštys

Smok Rpm 2 Pakaitinių Ritių Savybės:
Smok Rpm 2 Ritės Serija
0,6ohm Dc Mtl Rpm 2 Ritė – Skirta 12–25 W
0,16 Omų Tinklelio Aps./min. 2 Ritė – Skirta 25–50 W
0,25 Omų Nuolatinės Srovės Aps./min. 2 Ritė – 30–50 W
0,3 Omo Tinklelio Aps./min. 2 Ritė
0,23 Omo Tinklelio Aps./min. 2 Ritė
prispaudžiamos Ritės Instaliacija
pakuotėje Yra Penkios (5).

Prieš Naudodami įsitikinkite, Kad Kiekviena Ritė Ir Lizdas Yra Tinkamai Užtaisytas .

Įspėjimas: Jei Ritės Turi Mažesnę Nei Ominę Varžą, įsitikinkite, Kad Puikiai Suprantate Ir Turite Techninių žiniųkaip Naudoti Modifikacijas Ir Baterijas, Kurios Gali Valdyti Subominius Ritinius. Nenaudokite Trumpos Arba Plokščios 510 Jungties Jokiame Hibridiniame Arba Hibridinio Stiliaus įrenginyje. Jei Nesate Susipažinę Arba Nesate Tikri Dėl Tam Tikrų Produktų Ar Sąrankų, Nenaudokite Jo. Visada Laikykitės Tinkamų Atsargumo Priemonių Ir Tvarkykite.

Pastaba: Naudojant Bet Kokias įkraunamas Baterijas, Bet Kuriuo Metu Ir Bet Kokiomis Aplinkybėmis Visada Kyla Pavojus. Svetainė Ir Bet Kuri Svetainė

Siuntimas ir tvarkymas

 

Nauji pristatymo proceso ir stebėjimo pranešimai

 

Mes didžiuojamės galėdami greitai apdoroti jūsų užsakymą, nes dauguma užsakymų iš mūsų gamyklos išsiunčiami greičiau nei per 24 valandas. Didelės paklausos laikotarpiais apdorojimas gali užtrukti iki 72 valandų. Siekdami užtikrinti greitą jūsų siuntų pristatymą, „Vape“ pašto siuntoms naudojame patikimą siuntimo tinklą.

 

Kasos metu jums bus pateiktas pristatymo būdas ir numatomas pristatymo laikas, kuris gali skirtis atsižvelgiant į jūsų vietą ir vietinį paslaugų teikėją. Kai užsakymas bus apdorotas mūsų įstaigoje, jums bus automatiškai išsiųstas sekimo el.

 

*Atminkite, kad visas tranzito laikas yra apytikslis ir neįtraukia savaitgalių ar švenčių dienų.

 

Jei esate JAV vidurio vakarų arba rytinėje dalyje, jūsų užsakymui gali būti taikomas 2 etapų pristatymo procesas.

 

Norėdami sutaupyti ir sutaupyti siuntimo išlaidų, apsvarstykite galimybę įsigyti masinį užsakymą.

 

PUDOpoint - atsiėmimo galimybė vietiniame versle

 

Didžiuojamės galėdami dirbti su PUDOpoint, kad pasiūlytume patogų ir saugų atsiėmimo skaitiklį vietinėje įmonėje šalia jūsų!

 

Mūsų komanda išsiųs jūsų paketą į PUDO vietą, kurią pasirinkote atsiskaitydami pagal pašto kodo paiešką. Kai užsakymas bus pristatytas į įmonės vietą, el. paštu gausite pranešimą, kad jis paruoštas atsiimti, su adresu, užsakymo numeriu ir darbo valandomis.

 

Galite pasiimti paketus jums patogiu laiku ir vietoje, nesijaudindami dėl pakuočių, paliktų prie jūsų durų, kol esate išvykę!

 

Nauja paslaugų aprėptis

 

Galbūt pastebėsite, kad negalime išsiųsti siuntų kai kuriems mūsų klientams, daugiausia dėl logistinių suvaržymų arba regioninių vežėjų paslaugų trūkumo tam tikrose JAV žemyninės dalies vietose. Tačiau mūsų daugiau nei 20 vietinių regioninių vežėjų siuntų tinklas plečiasi kas savaitę, todėl prisiregistruokite, kad būtumėte informuoti, kai vėl galėsime jums pristatyti!

 

Jei negalėsime išsiųsti į jūsų paskirties vietą, atsiskaitymo metu bus pateiktas pranešimas. Būtinai patikrinkite mūsų pašto kodo tikrintuvą ir prisiregistruokite gauti pranešimus. Be to, susisiekite su mumis vėliau, nes kiekvieną savaitę pridedame paslaugų aprėptį.

 

Reikalinga suaugusiųjų parašo paslauga

 

Pagal federalinę jurisdikciją ir įstatymus, užsakant elektroniniu paštu pakuotes, kuriose yra su elektroninėmis cigaretėmis susijusių produktų, reikės naudoti suaugusiųjų parašo patvirtinimą (21+). Kad gautų šį paketą, gavėjas privalo pristatymo darbuotojui parodyti tinkamos formos valstybinį asmens tapatybės dokumentą su nuotrauka, kad būtų patvirtintas amžius.

 

Suaugusiųjų parašo paslaugai reikalingas papildomas 7 USD mokestis, o įkainiai atsispindės atsiskaitymo metu. Jei jums patogiau, mes galime išsiųsti jūsų vape gears įmonės adresu. Negalime išsiųsti į pašto dėžutes.

 

Pristatymo ir tvarkymo terminai

 

Gali užtrukti 24–72 darbo valandas, kol jis bus išsiųstas visiems užsakymams. Pasibaigus apdorojimo laikotarpiui, klientui bus automatiškai išsiųstas sekimo el. laiškas, patvirtinantis, kad siuntinys yra paskutiniame įvykdymo etape. Pristatymo būdas ir numatomas pristatymo laikas bus nurodyti kasoje, priklausomai nuo jūsų buvimo vietos.

 

Tarptautiniai paketai - nėra sąmatos, sekimas parodys judėjimą iš mūsų objekto ir tada, kai jis atvyks į jūsų šalį (jei negavote jokių atnaujinimų, susisiekite su vietine muitinės agentūra).

 

Pastaba: per įtemptą šventinį sezoną arba išpardavimų bangą apdorojimas gali užtrukti iki 5 darbo dienų. Mūsų komanda kasdien sunkiai dirba, kad klientai gautų siuntas kuo greičiau, todėl labai dėkojame už kantrybę.

 

Užsakymus apdorojame nuo 8:00 PST iki 16:00 PST pirmadieniais–penktadieniais. Siuntimo vežėjai užsakymų neapdoroja savaitgaliais ir Šventės.

 

Grąžinti siuntėjui

 

Bet kokias siuntimo paslaugas teikia vapepenlithuania savo nuožiūra.

 

Jei siuntinys mums grąžinamas dėl nepristatyto adreso, pvz., neteisingo ar neišsamaus adreso, mes neprivalome grąžinti pinigų arba siųsti pakaitos prekių savo sąskaita. Jei prekės grąžinamos mums atgal į mūsų įmonę, bus pasiūlyta grąžinti pinigus, atėmus pašto išlaidas.

 

Jei siuntinys grąžinamas siuntėjui, nes vežėjas negalėjo surinkti suaugusiojo parašo ir asmens tapatybę patvirtinančio dokumento, vapepenlithuania pasilieka teisę iš užsakymo grąžinimo išskaičiuoti 1 5 USD atsargų papildymo mokestį. Be to, vapepenlithuania pasilieka teisę iš naujo išsiųsti pakaitinį užsakymą tik po to, kai mums grąžinama ir apdorojama originali pakuotė, ir mes neprivalome jų iš naujo siųsti savo sąskaita.

 

Valstybės nuostatai

 

Užsakymai su draudžiamomis prekėmis bus pašalinti ir atšaukti iš užsakymo, su sąlyga, kad visas užsakymas bus atšauktas ir grąžinami pinigai, o likusi paketo dalis bus apdorojama įprastai.

 

Visi „Vape“ pardavimai buvo apriboti šiose vietose ir gali apimti kitas, čia nenurodytas sritis:

 

  • Valstijos - Arkanzasas, Meinas, Oregonas, Juta ir Vermontas
  • Miestai - San Franciskas, Ankoridžas

 

Kvapiųjų E-Liquid pardavimas apsiriboja šiose vietose ir gali apimti kitas čia neišvardytas sritis:

 

  • Valstijos - Niujorkas, Naujasis Džersis, Masačusetsas, Rodo sala
  • Miestai - Čikaga, Vašingtonas

 

Atkreipkite dėmesį, kad pateiktas apribojimų sąrašas nėra baigtinis. Apribojimai gali skirtis priklausomai nuo valstijos ir gali būti taikomi įvairioms produktų kategorijoms kiekvienoje jurisdikcijoje visoje šalyje. Be to, kuponų naudojimas gali būti apribotas dėl konkrečios jurisdikcijos apribojimų.

 

Tarptautiniai užsakymai

 

Jei atsiskaitymo proceso metu jūsų šalis / valstija nėra sąraše, šiuo metu negalime priimti mokėjimo iš jūsų šalies arba išsiųsti į ją.

 

  1. Visi parduodami produktai yra išvardyti nebus automatiškai konvertuojami į jūsų vietinę valiutą. vapepenlithuania atsako už jokius konvertavimo mokesčius, susijusius su tarptautiniais užsakymais.
  2. Jokie muitai, mokesčiai, PVM ir bet kokie su siuntimo paslaugomis susiję mokesčiai nepadengiami, o klientai yra atsakingi už šiuos mokėjimus. Be to, vapepenlithuania neatsako už jokius paketus, kuriuos konfiskuoja arba sustabdo valdžios institucijos, arba už jokius mokesčius, reikalingus tarptautiniams mokesčiams.

 

Dėl bet kokių priežasčių, dėl kurių siunta patyrė papildomų siuntimo išlaidų, pvz., buvo atmestas muitinės, pristatytas neteisingu adresu arba išsiųstas atgal siuntėjui iš kliento, papildomos išlaidos turi būti išskaičiuotos iš pradinio mokėjimo.

 

Primygtinai rekomenduojame susisiekti su vietinėmis valdžios institucijomis dėl daugiau taisyklių ir reglamentų, susijusių su elektroninėmis cigaretėmis ir garinimo gaminiais.

 

Pamesti ir nepristatyti paketai

 

vapepenlithuania neatsako , o visas problemas, kylančias dėl negautų siuntų, turi išspręsti klientas, naudodamasis trečiosios šalies vežėju. vapepenlithuania stengiasi prižiūrėti ir išspręsti tokius klausimus, ir apie visas klaidingas pristatymo problemas reikia pranešti per 48 valandas nuo paskutinio stebėjimo atnaujinimo.

 

vapepenlithuania nebus atsakinga už siuntas, kurios rodomos kaip Pristatytos, kai jos išsiunčiamos trečiosios šalies siuntų vežėjams. Bet kokias problemas, kylančias dėl tokių siuntų, kurios pažymėtos kaip pristatytos, klientas turi išspręsti su trečiosios šalies siuntų įmone.

 

Atkreipkite dėmesį, kad vartotojo įvestas klaidingas ir nepilnas adreso pateikimas sukels vėlavimus, grąžinimus ir kitas problemas, kurios turės įtakos sėkmingam jūsų užsakymo pristatymui. vapepenlithuania atsako už jokias ir visas išlaidas, susijusias su klaidingai ir neteisingai įvestais adresais. vartotojo.

 

Kaip siunčiamos atsarginės dalys?

 

Visos pakaitinės siuntos ir garantinės siuntos siunčiamos naudojant standartinį pristatymą.

Smok Rpm 2 Pakaitiniai Ritės 0,25 Omo Aps./min 2 Nuolatinės Srovės Ritės Vape Skystis €12.19 Smok Rpm 2 Pakaitiniai Ritės 0,25 Omo Aps./min 2 Nuolatinės Srovės Ritės Vape Skystis Smok Rpm 2 Pakaitiniai Ritės 0,6 Omo Aps./min 2 Dc Mtl Ritės Vape Skystis Smok Rpm 2 Pakaitiniai Ritės 0,6 Omo Aps./min 2 Dc Mtl Ritės Vape Skystis €12.19
Paypal Visa Payments
Copyright © 2024 Vapepenlithuania.
ĮSPĖJIMAS: vapepenlithuania.com parduodamuose produktuose gali būti nikotino, labai priklausomybę sukeliančios cheminės medžiagos. Svetainėje siūlomi gaminiai nėra skirti naudoti nepilnamečiams iki 18 metų, nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims, asmenims, turintiems širdies ir kraujagyslių problemų, asmenims, turintiems traukulių sutrikimų, arba visiems, kurie dėl medicininių priežasčių turėtų vengti vartoti tabako ar nikotino gaminius. Elektronines cigaretes visada laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Siuntimas ir tvarkymas

 

Nauji pristatymo proceso ir stebėjimo pranešimai

 

Mes didžiuojamės galėdami greitai apdoroti jūsų užsakymą, nes dauguma užsakymų iš mūsų gamyklos išsiunčiami greičiau nei per 24 valandas. Didelės paklausos laikotarpiais apdorojimas gali užtrukti iki 72 valandų. Siekdami užtikrinti greitą jūsų siuntų pristatymą, „Vape“ pašto siuntoms naudojame patikimą siuntimo tinklą.

 

Kasos metu jums bus pateiktas pristatymo būdas ir numatomas pristatymo laikas, kuris gali skirtis atsižvelgiant į jūsų vietą ir vietinį paslaugų teikėją. Kai užsakymas bus apdorotas mūsų įstaigoje, jums bus automatiškai išsiųstas sekimo el.

 

*Atminkite, kad visas tranzito laikas yra apytikslis ir neįtraukia savaitgalių ar švenčių dienų.

 

Jei esate JAV vidurio vakarų arba rytinėje dalyje, jūsų užsakymui gali būti taikomas 2 etapų pristatymo procesas.

 

Norėdami sutaupyti ir sutaupyti siuntimo išlaidų, apsvarstykite galimybę įsigyti masinį užsakymą.

 

PUDOpoint - atsiėmimo galimybė vietiniame versle

 

Didžiuojamės galėdami dirbti su PUDOpoint, kad pasiūlytume patogų ir saugų atsiėmimo skaitiklį vietinėje įmonėje šalia jūsų!

 

Mūsų komanda išsiųs jūsų paketą į PUDO vietą, kurią pasirinkote atsiskaitydami pagal pašto kodo paiešką. Kai užsakymas bus pristatytas į įmonės vietą, el. paštu gausite pranešimą, kad jis paruoštas atsiimti, su adresu, užsakymo numeriu ir darbo valandomis.

 

Galite pasiimti paketus jums patogiu laiku ir vietoje, nesijaudindami dėl pakuočių, paliktų prie jūsų durų, kol esate išvykę!

 

Nauja paslaugų aprėptis

 

Galbūt pastebėsite, kad negalime išsiųsti siuntų kai kuriems mūsų klientams, daugiausia dėl logistinių suvaržymų arba regioninių vežėjų paslaugų trūkumo tam tikrose JAV žemyninės dalies vietose. Tačiau mūsų daugiau nei 20 vietinių regioninių vežėjų siuntų tinklas plečiasi kas savaitę, todėl prisiregistruokite, kad būtumėte informuoti, kai vėl galėsime jums pristatyti!

 

Jei negalėsime išsiųsti į jūsų paskirties vietą, atsiskaitymo metu bus pateiktas pranešimas. Būtinai patikrinkite mūsų pašto kodo tikrintuvą ir prisiregistruokite gauti pranešimus. Be to, susisiekite su mumis vėliau, nes kiekvieną savaitę pridedame paslaugų aprėptį.

 

Reikalinga suaugusiųjų parašo paslauga

 

Pagal federalinę jurisdikciją ir įstatymus, užsakant elektroniniu paštu pakuotes, kuriose yra su elektroninėmis cigaretėmis susijusių produktų, reikės naudoti suaugusiųjų parašo patvirtinimą (21+). Kad gautų šį paketą, gavėjas privalo pristatymo darbuotojui parodyti tinkamos formos valstybinį asmens tapatybės dokumentą su nuotrauka, kad būtų patvirtintas amžius.

 

Suaugusiųjų parašo paslaugai reikalingas papildomas 7 USD mokestis, o įkainiai atsispindės atsiskaitymo metu. Jei jums patogiau, mes galime išsiųsti jūsų vape gears įmonės adresu. Negalime išsiųsti į pašto dėžutes.

 

Pristatymo ir tvarkymo terminai

 

Gali užtrukti 24–72 darbo valandas, kol jis bus išsiųstas visiems užsakymams. Pasibaigus apdorojimo laikotarpiui, klientui bus automatiškai išsiųstas sekimo el. laiškas, patvirtinantis, kad siuntinys yra paskutiniame įvykdymo etape. Pristatymo būdas ir numatomas pristatymo laikas bus nurodyti kasoje, priklausomai nuo jūsų buvimo vietos.

 

Tarptautiniai paketai - nėra sąmatos, sekimas parodys judėjimą iš mūsų objekto ir tada, kai jis atvyks į jūsų šalį (jei negavote jokių atnaujinimų, susisiekite su vietine muitinės agentūra).

 

Pastaba: per įtemptą šventinį sezoną arba išpardavimų bangą apdorojimas gali užtrukti iki 5 darbo dienų. Mūsų komanda kasdien sunkiai dirba, kad klientai gautų siuntas kuo greičiau, todėl labai dėkojame už kantrybę.

 

Užsakymus apdorojame nuo 8:00 PST iki 16:00 PST pirmadieniais–penktadieniais. Siuntimo vežėjai užsakymų neapdoroja savaitgaliais ir Šventės.

 

Grąžinti siuntėjui

 

Bet kokias siuntimo paslaugas teikia vapepenlithuania savo nuožiūra.

 

Jei siuntinys mums grąžinamas dėl nepristatyto adreso, pvz., neteisingo ar neišsamaus adreso, mes neprivalome grąžinti pinigų arba siųsti pakaitos prekių savo sąskaita. Jei prekės grąžinamos mums atgal į mūsų įmonę, bus pasiūlyta grąžinti pinigus, atėmus pašto išlaidas.

 

Jei siuntinys grąžinamas siuntėjui, nes vežėjas negalėjo surinkti suaugusiojo parašo ir asmens tapatybę patvirtinančio dokumento, vapepenlithuania pasilieka teisę iš užsakymo grąžinimo išskaičiuoti 1 5 USD atsargų papildymo mokestį. Be to, vapepenlithuania pasilieka teisę iš naujo išsiųsti pakaitinį užsakymą tik po to, kai mums grąžinama ir apdorojama originali pakuotė, ir mes neprivalome jų iš naujo siųsti savo sąskaita.

 

Valstybės nuostatai

 

Užsakymai su draudžiamomis prekėmis bus pašalinti ir atšaukti iš užsakymo, su sąlyga, kad visas užsakymas bus atšauktas ir grąžinami pinigai, o likusi paketo dalis bus apdorojama įprastai.

 

Visi „Vape“ pardavimai buvo apriboti šiose vietose ir gali apimti kitas, čia nenurodytas sritis:

 

  • Valstijos - Arkanzasas, Meinas, Oregonas, Juta ir Vermontas
  • Miestai - San Franciskas, Ankoridžas

 

Kvapiųjų E-Liquid pardavimas apsiriboja šiose vietose ir gali apimti kitas čia neišvardytas sritis:

 

  • Valstijos - Niujorkas, Naujasis Džersis, Masačusetsas, Rodo sala
  • Miestai - Čikaga, Vašingtonas

 

Atkreipkite dėmesį, kad pateiktas apribojimų sąrašas nėra baigtinis. Apribojimai gali skirtis priklausomai nuo valstijos ir gali būti taikomi įvairioms produktų kategorijoms kiekvienoje jurisdikcijoje visoje šalyje. Be to, kuponų naudojimas gali būti apribotas dėl konkrečios jurisdikcijos apribojimų.

 

Tarptautiniai užsakymai

 

Jei atsiskaitymo proceso metu jūsų šalis / valstija nėra sąraše, šiuo metu negalime priimti mokėjimo iš jūsų šalies arba išsiųsti į ją.

 

  1. Visi parduodami produktai yra išvardyti nebus automatiškai konvertuojami į jūsų vietinę valiutą. vapepenlithuania atsako už jokius konvertavimo mokesčius, susijusius su tarptautiniais užsakymais.
  2. Jokie muitai, mokesčiai, PVM ir bet kokie su siuntimo paslaugomis susiję mokesčiai nepadengiami, o klientai yra atsakingi už šiuos mokėjimus. Be to, vapepenlithuania neatsako už jokius paketus, kuriuos konfiskuoja arba sustabdo valdžios institucijos, arba už jokius mokesčius, reikalingus tarptautiniams mokesčiams.

 

Dėl bet kokių priežasčių, dėl kurių siunta patyrė papildomų siuntimo išlaidų, pvz., buvo atmestas muitinės, pristatytas neteisingu adresu arba išsiųstas atgal siuntėjui iš kliento, papildomos išlaidos turi būti išskaičiuotos iš pradinio mokėjimo.

 

Primygtinai rekomenduojame susisiekti su vietinėmis valdžios institucijomis dėl daugiau taisyklių ir reglamentų, susijusių su elektroninėmis cigaretėmis ir garinimo gaminiais.

 

Pamesti ir nepristatyti paketai

 

vapepenlithuania neatsako , o visas problemas, kylančias dėl negautų siuntų, turi išspręsti klientas, naudodamasis trečiosios šalies vežėju. vapepenlithuania stengiasi prižiūrėti ir išspręsti tokius klausimus, ir apie visas klaidingas pristatymo problemas reikia pranešti per 48 valandas nuo paskutinio stebėjimo atnaujinimo.

 

vapepenlithuania nebus atsakinga už siuntas, kurios rodomos kaip Pristatytos, kai jos išsiunčiamos trečiosios šalies siuntų vežėjams. Bet kokias problemas, kylančias dėl tokių siuntų, kurios pažymėtos kaip pristatytos, klientas turi išspręsti su trečiosios šalies siuntų įmone.

 

Atkreipkite dėmesį, kad vartotojo įvestas klaidingas ir nepilnas adreso pateikimas sukels vėlavimus, grąžinimus ir kitas problemas, kurios turės įtakos sėkmingam jūsų užsakymo pristatymui. vapepenlithuania atsako už jokias ir visas išlaidas, susijusias su klaidingai ir neteisingai įvestais adresais. vartotojo.

 

Kaip siunčiamos atsarginės dalys?

 

Visos pakaitinės siuntos ir garantinės siuntos siunčiamos naudojant standartinį pristatymą.

Product Inquiry Popup

Size Guide

This is a standardised guide to give you an idea of what size you will need, however some brands may vary from these conversions.

Ready to Wear Clothing

Size XXS - XS XS - S S - M M - L L - XL XL - XXL
UK 6 8 10 12 14 16
US 2 4 6 8 10 12
Italy (IT) 38 40 42 44 46 48
France (FR/EU) 34 36 38 40 42 44
Denmark 32 34 36 38 40 42
Russia 40 42 44 46 48 50
Germany 32 34 36 38 40 42
Japan 5 7 9 11 13 15
Australia 6 8 10 12 14 16
Korea 33 44 55 66 77 88
China 160/84 165/86 170/88 175/90 180/92 185/94
Jeans 24-25 26-27 27-28 29-30 31-32 32-33